Organisatie

Bun Tesi

Onderneming

Bun Tesi betekent goede smaak of lekkere smaken en is een onderdeel van Akuba Anu Coaching, food & business. Akuba anu betekent de handen van Akuba. 


Bun Tesi is een concept die het beste kan worden omschreven als een wereldkeuken met garantie voor grenzeloos genieten. 


Maaltijden, hapjes en dranken worden met zorg en liefde bereid, zijn uitstekend van smaak en goed voor zowel het innerlijk als het uiterlijk. Lekker en gezond eten maakt blij, sterk en fit. En is het een keer ontzettend lekker en iets minder gezond volgens sommigen, dan kan dat geen kwaad. Genieten tijdens de maaltijd en nagenieten met een glimlach maken  een exotische smaakbeleving compleet.


Een belangrijk gegeven is dat veel gerechten door de samenstelling van de ingrediënten ook vegetarisch en zelfs veganistisch bereid kunnen worden. Mogelijkheden voor creatief koken te over. Dat maakt dat ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan zeggen dat mijn passie voor koken zal blijven groeien.


Mijn eigen netwerk (familie, vrienden, kennissen, collega’s) zijn al jaren bekend met mijn recepten en kookkunst (den tesi mi anu, letterlijk vertaald: zij hebben mijn hand geproefd/ zij weten hoe mijn eten smaakt). Ik heb ervaring opgedaan met evenementencatering door op indoor en outdoor festivals een eetkraam te huren.  Daarnaast verzorg ik nog steeds lunches voor de zakelijke markt. Het koken op feesten en partijen en verkoop op evenementen heeft inzicht gegeven in welke gerechten het goed doen bij het (grote) publiek. 


Behalve met de voorkeur voor specifieke gerechten wordt er desgevraagd rekening gehouden met voedselallergieën (treef/trefu’s), keuzes vanuit (religieuze, culturele) overtuiging en keuzes gebaseerd op medische adviezen (diëten).


Bent u beniewd wat u kunt verwachten?


Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.  


Tot ziens!


 


 


 

Deel dit: