veiling voor de (inrichting van de) Eester

DE VEILING IS GESLOTEN! 

IEDEREEN HEEL ERG BEDANKT VOOR HET (AAN)BIEDEN!

Samen richten we de Eester in! Naast het verzamelen van materiaal, meubilair, apparatuur en kennis, gaat de Eester ook geld inzamelen voor de verbouwing en de inrichting van de nieuwe buurtruimte. En wel met een grote veiling!   Op zondagmiddag 24 maart van 15.00 -17.00 uur in hotel the Hoxton-Lloyd Amsterdam. Met buurtbewoner Niels van der Laan (Even Tot Hier) als veilingmeester! 

online veiling • exposities • tickets/producten met een vaste prijs • live veiling event 

Doe mee met de online veiling. Bieden kan hier van 1 maart (18.00 uur) t/m 6 april (lees hier de spelregels)

Of kies voor producten/tickets met een vaste prijs. Klik hier voor het aanbod van unieke ervaringen en lokale producten met een vaste prijs. 

Voor het live veiling event op 24 maart maken we een selectie van de meest bijzondere items, waar je dan live op kunt bieden vanaf 15.00 uur.

veilingitems

Op al deze veilingitems kon je bieden 

Heb je altijd al kunst willen kopen voor boven je bank? Of een bijzonder uitje organiseren met je vrienden/familie/collega’s in jouw buurt? Of zoek je een uniek cadeau? Échte, hyper lokale kunstenaars en ondernemers, bieden hun eigen werk aan. 

Let op! Als je geen bevestgingsmail hebt ontvangen, kan het in je spambox terecht zijn gekomen. 

aangeboden producten met een vaste prijs

Veel buurtgenoten hebben iets gedoneerd voor de veiling! Sommige activiteiten of producten zijn voor 12 of meer personen. Om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te kunnen doen, bieden we rondledingen, workshops en de flessen bier van Krux per stuk aan.

Koop je kaartje (maximaal 2) voor een vaste prijs, bij de activiteit of product naar keuze.