Vacature/hulpvraag

Betrouwbare buur die van aanpakken weet gezocht!

Geplaatst op 4 december 2021, 22:53 uur

Eind 2019 deed ik een oproep in de Eesterkrant: 'Buur gezocht die mij ’s ochtends of ’s avonds wil helpen met opstaan en naar bed gaan.'

Ik kreeg meerdere goede en serieuze reacties, waar ik tot de dag van vandaag heel dankbaar voor ben. Nu, twee jaar later zijn twee van deze mensen een trouwe hulp van mij geworden. Ik ben superblij dat ik mijn oproep in deze krant heb mogen doen. 

Ik zou graag mijn team uitbreiden. Heb jij ook tijd over en lijkt het je leuk een buur met een lichamelijke beperking te helpen? Wil je het dan laten weten? Je krijgt een vergoeding. 

Groet!

Natasha de Haan

BuurtBaliekrant winter 2019: Buur Natasha (47) is een vrolijke, positief ingestelde vrouw met een spierziekte. Zij zoekt een flexibele en betrouwbare buur die van aanpakken weet en haar kan helpen bij het dagelijkse (avond)ritueel. De werktijden zijn volgens rooster met wisselende diensten, ook tijdens het weekend (minimaal 2x per maand). Vind je het leuk om een vertrouwensband op te bouwen? Je werkt in een klein en goed team. Betaling gaat via PGB, tarief is in overleg. Het is een feestje om voor Natasha te werken dus grijp je kans! Meer weten? Bekijk de hele vacature op de BuurtBalie. Of bel met de Buurtbel, 020-7723814.

contactpersoon
Natasha De Haan
Ingangsdatum
per direct
herhalend
in overleg
Beloning
PGB vergoeding
Illustration
 
Documenten

Deel dit: