Vacature/hulpvraag

Kinderen van 7 t/m 12 jaar gezocht voor wetenschappelijk onderzoek naar hulp ontvangen!

Geplaatst op 18 mei 2020, 12:22 uur

Ik ben sociaal psycholoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mijn onderzoek (en dus ook dat van studenten) ligt momenteel stil vanwege COVID-19 en we zoeken daarom ouders en kinderen die online bij willen dragen aan ons onderzoek over hulp ontvangen.

Kinderen ontvangen dagelijks veel hulp in verschillende situaties, bijvoorbeeld thuis of op school. Omdat kinderen zoveel hulp ontvangen is het belangrijk om te begrijpen wat hiervan de gevolgen zijn.

Ouders moeten eerst toestemming verlenen om mee te doen, en daarna werken kinderen ongeveer 10 minuten aan een taakje op de computer. Alle kinderen die meedoen krijgen een mooi diploma thuisgestuurd met de post, en we verloten 3 Intertoys-cadeaubonnen (twv 25 euro) onder de eerste 200 kinderen die meedoen.

Meedoen? Scan dan de QR-code in de afbeelding of ga naar de link: https://lnkd.in/eVMDCva

Zelf geen ouder (van kinderen tussen de 7 en 12 jaar) maar ken je ze wel? Doorsturen en delen stellen we enorm op prijs. Dank alvast!!

Beloning
Alle kinderen die meedoen krijgen een mooi diploma thuisgestuurd met de post, en we verloten 3 Intertoys-cadeaubonnen (twv 25 euro) onder de eerste 200 kinderen die meedoen.
Illustration
 
Deel dit:
Vraag gesteld door