Stijn van den Ende

Bewoner, Ondernemer
Wie is Stijn?
Mede eigenaar van De Openbare WerkPlaats.
Mijn werk en hobbies
Over ons
De Openbare Werkplaats is een initatief van Remco van der Vecht en Stijn van den Ende. Tijdens openingstijden is altijd een van hen aanwezig om je vragen te beantwoorden, tips te geven of uit te leggen hoe een machine werkt.

Stijn van den Ende (voorheen zelfstandig timmerman en maatschappelijk werker): “Ik ben begonnen met de Openbare Werkplaats omdat daarin alles samenkomt, waarvan ik de afgelopen jaren dacht dat ik dat eventueel zou willen gaan doen: Met mijn handen werken, dingen maken van blijvende aard, ontwerpen, cursussen en trainingen geven. Kortom: een plek creëren voor veel disciplines, waar je van alles kunt uitproberen en creatieve mensen samenkomen.”

Remco van der Vecht (voorheen technisch bedrijfskundige, socioloog; docent hbo): “Mijn voornaamste ambitie met de Openbare Werkplaats is om een plek te creëren die door meer mensen wordt ervaren als hun ‘eigen plek om lekker te rommelen’. Het geeft me voldoening rond te lopen op een plek, die wij zelf hebben opgezet. En plek met een verscheidenheid aan mensen die inspirerende dingen maken en elkaar versterken.”
Diensten aangeboden door Stijn
Organisaties van Stijn
Producten aangeboden door Stijn
Activiteiten van Stijn
Berichten van Stijn
Locaties van Stijn