organisatie

Hartschat

Onderneming

Hartschat - Ontdek de schatwaarde van je hart


Als je wilt leren om beter naar je hart te luisteren én er beter voor te zorgen. Hartschat helpt je om te onderzoeken wat je daadwerkelijk wil, wat je tegenhoudt, waar je kansen voor duurzame gedragsveranderingen zitten, hoe je zelf regie kunt pakken en je talenten kunt inzetten. 


Marleen Vermeulen, de initiatiefnemer van Hartschat, is Vitaloog. Een Vitaloog® is een vitaliteitscoach en vitaliteitsadviseur in één. Een Vitaloog zet o.a. de vitaliteitsschijf van vijf in om individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen. Hartschat is er voor jou als individu en voor organisaties.


Hartschat voor jou:  • Ontdek jouw hartschat. Krijg inzicht in je persoonlijkheid, je drijfveren en talenten.

  • Je hart als innerlijk kompas. Leer luisteren naar je hart als innerlijke raadgever.

  • Voeding voor je hart. Zorg goed voor je hart met voldoende liefde, aandacht, beweging, ontspanning en slaap en gezonde voeding.


Aanbod: Vitalogisch coaching, Enneagramcoaching, en leefstijlcoaching.


Hartschat voor organisaties:  • Het kloppende hart van de organisatie. Maak verbinding en krijg inzicht in de identiteit en de visie van de organisatie en de drijfveren en talenten van de medewerkers.

  • Het organisatiekompas. Ontwikkel vitaal leiderschap en ga samen op weg.

  • Voeding voor het organisatiehart. Heb oog voor het welbevinden van alle medewerkers en geef ruimte aan talentontwikkeling.


Aanbod: Vitaliteitsmanagement - en advies, coaching op het gebied van vitaal leiderschap.

Deel dit:
Contactpersonen van Hartschat