Organisatie

Buurtteam Zeeburg

Zorginstelling

Heeft u vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid? Of kunt u (tijdelijk) extra steun gebruiken? Dan kunt u naar Buurtteam Amsterdam. In heel Amsterdam zijn buurtteammedewerkers om u te helpen. Zo krijgt u snel de juiste ondersteuning in uw eigen buurt. Onze hulp is gratis.


Wat is een buurtteam?
Vanaf 1 april 2021 zijn er in Amsterdam buurtteams. U kunt bij een buurtteam binnenlopen of een afspraak maken. U kunt ook bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen om een afspraak te maken. U kunt met het buurtteam afspreken op één van de buurtteam locaties, of bij u thuis, of op een andere plek.


In elk buurtteam zitten verschillende hulpverleners bij elkaar met specialistische kennis. Ook werken ervaringsdeskundigen in het buurtteam: mensen die zelf veel ervaring op het gebied van zorg- en ondersteuning.


Buurtteammedewerkers ondersteunen u wanneer u dat nodig heeft. Bijvoorbeeld als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt wonen. Of moeite hebt om rond te komen. Maar ook als u graag meer sociale contacten wilt. Het buurtteam kijkt wat er nodig is en wie u daarbij kan helpen zodat u weer verder kunt.


https://www.buurtteamamsterdam.nl/oost/ 

Illustration
 
Deel dit: