organisatie

Biodanza

Informele groep, Onderwijsinstellling

Samen bewegen op muziek | woensdag om de week | 10:00-11:30 | De Eester


Hallo, wat leuk dat je dit leest! Heb jij ook zo’n zin om iets nieuws te starten? En vind je het heerlijk om te dansen? Te bewegen op muziek? Zonder danspasjes? Kom dan eens kennismaken met Biodanza, de dans (=danza) van het leven (=bio).


Biodanza is vooral een uitnodiging om te dansen en het plezier daarvan te beleven. Het helpt je om jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Zonder danspasjes. Al dansend ontdek je de aspecten van het mens-zijn in een dans op jezelf, met een ander of samen met elkaar. We praten niet tijdens de les, dat helpt je lekker uit je hoofd te gaan.


We dansen op blote voeten (evt op zachte dansschoentjes) en je draagt makkelijk zittende kleding. Danservaring of een goede conditie zijn niet nodig om mee te kunnen doen. Het gaat er niet om dat het er mooi uitziet, het gaat er om dat jij je goed voelt bij wat je doet. We dansen op allerlei soorten muziek. Het eerste deel van de les is actief, het tweede deel rustiger.


We dansen om de week op woensdagochtend van 10:00 - 11:30 in ‘De Eester’ met een beginnersgroep. Een mooi moment om Biodanza vanaf de basis te ervaren. Of je nu 18 jaar bent of 88, man of vrouw, stram of soepel. Voor meer informatie en aanmelden zie www.levensdans.eu


Dus heb je zin om te dansen? Gewoon lekker te bewegen op muziek? Zonder danspasjes? Probeer het eens en dans met ons mee! Je bent van harte welkom!


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. 


Graag tot dan(s) in de Eester!


Hartelijke groet,


Esther

PS Leden van Buurtcooperatie OGH ontvangen 10% korting op een losse les of regulier abonnement!


 

Illustration
 
Deel dit: