Organisatie

Alle Kleuren Oost

Informele groep

Alle Kleuren Oost is een buurtinitiatief van individuele personen en actieve burgers in migranten organisaties, buurtcommunities, religieuze organisaties, homo/lesbo/bi/transgender gemeenschap, creativelingen, sociale- en wijkondernemers, verbinders, feestvierders, Moslim, Hindoe, Christen, Jood, niet religieuzen, etc.


We creëren verbindingen tussen alle bewoners van Oost, door middel van het organiseren en/of aanwezig zijn bij lokale herdenkingen en vieringen. Dat doen we door middel van eigen activitieiten, terassen over diversre onderwerpen (afgelopen jaar o.a. mensenrechten, ondernemen en diversiteit, anti racisme. komend jaar 'kunst', 'jongeren', 'sport'. Ons jaarlijkse Pride Oost op het Javaplein, op de woensdag van de Pride Amsterdam week. Daarnaast sinds 2017 ook een Pre Pride op diverse locaties in de buurt.


We zijn actief betrokken bij de 4 mei herdenking op het Ceramplein. Ook bij andere evenmenten zoals Keti Koti, buurtfestivals, etc. zijn we graag betrokken om deze diverser te maken


 


 

Illustration
 
Deel dit: