Bericht

Ja, de Yoga in de Eester is weer gestart op 2 augustus! Doe je mee?

Geplaatst op 3 augustus 2022, 13:19 uur
Illustration

Blij met Yoga!

Ik ben zoveel soepeler sinds ik yoga ben gaan beoefenen. Ik voel me energieker en lekkerder in mijn lichaam. Als resultaat ervaar ik meer tevredenheid en innerlijke rust. Het leuke eraan vind ik bijvoorbeeld dat er altijd wat nieuws te ontdekken is, in de yoga en in jezelf!

Droomster als ik ben, ben ik vooral ook meer in mijn lichaam, aardser en gegrond. Ik leer elke dag bij en deel mijn kennis graag!

Yoga brengt je naar dat wat je werkelijk bent: je ware natuur! Vanuit daar leef je natuurlijker, energieker en meer echtals jezelf!

Yoga werkt doordat je vitale energie beter gaat stromen, hierdoor kunnen sommige klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen en optimaliseer je je gezondheid.

Wil jij dat ook?

Er zijn wekelijks yogalessen in de Eester in Amsterdam Oost op dinsdag en donderdagavond. Een losse les is 15 euro. Een PranaPower tienrittenkaart voor het volgen van lessen in de Eester (geldigheid van 4 maanden) is 125 euro. (Per 1 september word dat 130 euro) Je kunt je van te voren aanmelden. Zodra je dit hebt gedaan is  je plek gereserveerd.

Di 19.00-20.15 Yin Yoga, Pranayama en mudra
Di 20.30 -21.45 Yin Yoga
Do 19:00- 20.15 Hatha Yoga Flow
Do 20.30 -21.45 *Pranic Healing & Meditatie  (*alleen voor gecertificeerde pranic healers)
Je kunt HIER naar de boekingsagenda om je plek te reserveren en om meer informatie over de lessen te vinden.

Maak eenmalig een account aan en dan kun je je les boeken. Betaling doe je in de les zelf met je strippenkaart of contant/overboeking.

Tenslotte: heb je interesse voor de lessen in de Eester en wil je me eerst spreken voor meer informatie? klik hier om contact op te nemen

Ik zie je graag in de les!

Namaste, Anita Kamp

Deel dit: