Bericht

1,5 meter sessies in De Nieuwe KHL

Geplaatst op 5 juni 2020, 00:00 uur

Genieten van een mooi optreden, drankje erbij, lekker eten erna… nog maar een paar weken geleden zo vanzelfsprekend. En dat wordt het weer, als het aan De Nieuwe KHL ligt. Wel iets anders dan voorheen. 

In onze nieuwe 1,5 meter sessies kun je luisteren naar kleine, intieme optredens van chansonniers, liedjeszangers, singer-songwriters en podiumbeesten. Je kiest voor een middag- of avondsessie van een klein uur. Voor het echte clubgevoel staan een drankje en hapje al voor je klaar. 

Hoe werkt het? 
Je koopt een kaartje voor één van de sessies. Daarmee reserveer je een tafel in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden. Alles corona-proof natuurlijk: er is 1,5 meter afstand tussen de tafels, een gescheiden ingang en uitgang, de bediening houdt gepaste afstand en we houden de hygiënemaatregelen strikt in acht. Bijkomend voordeel: Als je wilt blijven eten, heb je al een tafel :-). Liever op het terras eten? Dat kan ook.

Alleen of met meer
Wil je met meer mensen komen? Dan geef je bij de reservering de samenstelling van het gezelschap aan: vorm je een huishouden, kom je met een vriend of vriendin?  We houden daarmee rekening bij de opstelling in de zaal.    

Wie?
David Vos, Erwin Young, Martin Spee, Marie Chaplet, Christophe Chaplet, Jan Eilander, Carolina Mout, Machteld van der Gaag, Sylvia Alberts, Nico van der Linden, Ine Kuhr, Rolinha Kross, Britta Maria, Maurits Fondse, Gerard Alderliefste, JP den Text, Jim de Groot, en Astrid Cattel hebben al ingetekend. Nu jij nog! 

Wanneer?
Wij en de artiesten kunnen nauwelijks wachten en lopen achter de coulissen continu warm. Op zondag van 7 juni t/m 25 oktober 2020.

Hou de nieuwsbrief en de website dus in de gaten!
kosten toelichting kaarten 15,00 + 5,00 voor hapje en drankje
type: Voorstelling / optreden / film

Illustration
 
Deel dit:
Afzender
Geplaatst door