Bericht

Biodanza - duwen en trekken of meebewegen?

Geplaatst op 6 september 2018, 14:56 uur

Achter de wolken schijnt de zon

In juni afgestudeerd en vol enthousiasme, inspiratie en ideeën, wil ik heel graag verder met een wekelijkse groep. Maar dan zijn er onvoldoende deelnemers om door te gaan. En nu? Ik heb van alles geprobeerd om een groep te vormen, om met een aantal mensen van start te gaan. Maar het lukt niet. Wat kan ik nog meer doen? Heb ik gedaan wat ik kon? Wat is het toch dat het niet lukt? 

Ken je dat? Dat je ergens energie in steekt er voor wilt gaan, maar dat je kunt duwen en trekken wat je wilt, maar dat het niet van de grond komt zoals jij in je hoofd hebt. Zoals je graag zou willen. En wat doe je dan? Ga je dan toch door? Met man en macht? Of kies je voor iets wat wel gaat? 

Ik kies voor het laatste. Ik ga me richten op het dansen met kinderen, want dat stroomt wel. Er komt namelijk weer een DansLab aan met de Eester Imps! En eind deze maand ga ik beginnen met de specialisatie Biodanza voor kinderen. Zo leuk om straks biodanza ook door te mogen geven aan kinderen. Enorm veel zin in. 

Dus voorlopig sluit ik de deur voor de wekelijkse les voor volwassenen en ga ik onderzoeken wat het dansen met kinderen me brengt. Waar het me brengt. En het zou zo maar eens kunnen dat ik op mijn website (www.levensdans.eu/biodanza-blog/) af en toe een berichtje achter laat, zodat je een beetje met me mee kunt reizen.

Hartelijke groet,

Esther

 

Illustration
 
Deel dit: