Bericht

Biodanza - vroege vogel actie

Geplaatst op 20 augustus 2018, 00:00 uur

Zo midden in de zomer een biodanza berichtje over de lessen na de zomervakantie!

Vanaf september ga ik om de week lesgeven, in de even weken. Wel gewoon op de woensdagochtend met thee en lekkers na! Dus zet ‘m vast in je agenda: woensdag 19 september 2018 van 10:00 – 11:30 biodanza in de Eester, Amsterdam-Oost. 
Data in 2018: 19 september, 3-17-31 oktober, 14 en 28 november en 12 december. 

Voor degenen die niet kunnen wachten en nu al staan te trappelen om weer te beginnen: je kunt je nu aanmelden voor de VROEGE VOGEL ACTIE! 

Ik bied 5 abonnementen aan van 5 lessen met een korting van 40% per les. Je danst dan 5x mee voor EUR 9,- per les (ipv 15,- voor een losse les). Betaling ineens vooraf en toekenning op volgorde van binnenkomst! Schrijf je snel in, want vol is vol. Deze aanbieding loopt tot en met 31 augustus 2018. Je kunt je aanmelden via de website (www.levensdans.eu/contact) of stuur een mail naar info@levensdans.eu

Fijne zomer en ik kijk er naar uit je in september te ontmoeten. 

Tot dan, tot dans!

Hartelijke groet,
Esther

PS 
Natuurlijk mag je dit bericht delen met mensen waarvan je denkt dat ze ook graag mee willen dansen. Graag zelfs! 

Ben je nog niet over de streep, wil je nog even lezen wat een workshop biodanza inhoud? Neem dan een kijkje op m’n website of neem contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen.

Ik geef biodanza vanaf de basis, de lessen zijn open voor iedereen het leuk vind om eens mee te dansen. Ervaring is niet nodig, mag wel. Ik vind het belangrijk dat je in de dans eerst de verbinding met jezelf maakt. Dat je de vitaliteit, levenslust in jezelf ervaart. De lessen zijn hierdoor geschikt voor mensen met geen tot weinig ervaring en door de puurheid, eenvoud gelijk verdiepend voor mensen die al langer aan biodanza doen.

"WAT IS BIODANZA?
Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren. Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Door volledige acceptatie van onszelf en de ander voelen we meer vrijheid en openheid. Dansen in een wekelijkse groep kan een diepgaande persoonlijke ontwikkeling tot stand brengen."

Deel dit: