Bericht

Biodanza - laatste les voor de zomervakantie!

Geplaatst op 9 juli 2018, 10:33 uur

 - Niks moet, niksen mag - 


Woensdag 11 juli is het alweer de laatste les voor de zomervakantie. We gaan gewoon lekker dansen, niet te veel hoeven. Genieten van het bewegen op fijne muziek, zodat je je hoofd alvast met vakantie kunt sturen! Dans je met ons mee? 

Inloop is vanaf  9:45 en de les begint om 10:00 in de grote ruimte van de Eester, van Eesterenlaan 266, Amsterdam. De ingang van de zaal bevindt zich bij huisnummer 302. De deur staat voor je open! Je bent van harte welkom.

Lessen na de zomervakantie
Neem contact met me op als je wilt weten wanneer de lessen na de zomer weer starten! Waarschijnlijk ga ik vanaf september om de week lesgeven, wel nog gewoon op de woensdagmorgen in 'de Eester' van 10:00 tot 11:30 met thee en lekkers na :)

SPECIALE AANBIEDING voor de vroege vogels, die nu al staan te trappelen om na de zomer weer te beginnen: ik bied 5 abonnementen aan voor 5 lessen met een korting van 40% per les. Je danst dan 5x mee voor EUR 9,- per les (ipv 15,- voor een losse les). Betaling ineens vooraf en toekenning op volgorde van binnenkomst!
Meld je aan via de website (www.levensdans.eu/contact) of stuur een mailtje naar info@levensdans.eu en laat me weten dat je de nieuwsbrief Buurtbalie-OHG leest en graag mee doet met de 'vroege vogel actie'.

Ik wens je alvast een hele fijne zomer toe!

Tot woensdag, tot dan(s)?!

Hartelijke groet,

Esther

 

Illustration
 
Deel dit: