Locatie

De Nieuwe KHL

Oostelijke Handelskade 44A, Amsterdam
Horeca, Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Bedrijfsruimte

De Nieuwe KHL is meer dan alleen een uitstekend café-restaurant. De keuken is klassiek Frans met een knipoog naar de Latijns-Amerikaanse keuken. Klassiek en exotisch – je proeft de geschiedenis van het pand in onze kaart.
Het monumentale pand is honderd jaar geleden gebouwd als koffiehuis van scheepvaartmaatschappij Koninklijke Hollandse Lloyd. Kapiteins, bemanningsleden en internationale passagiers kwamen hier langs voor koffie, bier of een klein menu.
De prachtige achterzaal biedt een podium aan musici, kleinkunstenaars, verhalenvertellers, koks… iedereen die onze gasten een bijzondere middag of avond kan bieden. En is te huur voor feesten, vergaderingen of andere activiteiten. Sfeer verzekerd.

verhuur

Als je een sfeervolle locatie voor je feest zoekt, waar je gasten zich meteen thuis voelen, is De Nieuwe KHL echt een uitstekende keuze. Of je nou met 25 of met 150 mensen feest viert, de ruimte voelt altijd prettig aan. Dat is natuurlijk al reden genoeg om voor De Nieuwe KHL te kiezen. Als je daar de betaalbare prijzen, de eigen ingang, het prachtige terras, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid in de buurt bij optelt, is de keuze snel gemaakt.

Alle voordelen die De Nieuwe KHL voor een ‘gewoon’ feest biedt, gelden natuurlijk ook voor je bruiloft. Maar we hebben nóg een voordeel voor aanstaande bruidsparen: we zijn een officiële trouwlocatie. Als je bij ons het ja-woord uitspreekt, kan het feest daarna meteen losbarsten!
Bij De Nieuwe KHL kun je kiezen uit een breed assortiment uitstekende hapjes en buffetten. Heb je speciale wensen? Zeg het gerust, daar kunnen we vast aan tegemoet komen.

Even uit de bedrijfssfeer treden levert vaak zoveel op. Inspiratie en motivatie liggen voor het oprapen in de monumentale zaal van DE NIEUWE KHL. De professionele keuken voert met liefde ontbijt, lunch, diner of hapjes aan. Van een klein gezelschap tot 200 medewerkers kunnen we herbergen. Heeft u verschillende ruimtes nodig? We kunnen verschillende arrangementen bieden samen met het nabij gelegen Lloyd Hotel. Wij beschikken over gratis WIFI en professionele apparatuur. Een beamer en scherm in verschillende maten zijn in te huren.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
te gebruiken voor muziek als 
Oefenlocatie, Leslocatie, Podium
maximaal aantal personen 
100 of meer
prijs en voorwaarden
zie onze website www.denieuwekhl.nl
Deel dit:
Beheerder van De Nieuwe KHL
Contactpersonen van De Nieuwe KHL
Activiteiten in De Nieuwe KHL
Aanbod in De Nieuwe KHL
Hoofdgebruikers van De Nieuwe KHL
Berichten over deze locatie
Op de kaart