Activiteit

Jeu de Boules Toernooi op het Krugerplein

zaterdag 13 juli 2024 , 14:00 - 18:00 uur
Illustration

Wat: Jeu de Boules Toernooi

Datum: 13 juli, 2024

Tijd: 14:00 - 18:00

Waar: Het Krugerplein

Wat kun je verwachten: Iedereen jong en oud met veel of weinig ervaring mag mee doen aan dit toernooi. Er is ook een gratis programma voor bezoekers die niet mee doen met het toernooi:

  1. Firma Klei: Doorlopend workshop Een mobiel klei atelier. Dat is een atelier, maar dan mobiel – op wielen: Daan en Anita en hun rariteitenkabinet nemen jou mee in de wereld van klei. Naast iets maken voor jezelf gaan we ook aan een gezamenlijk kunstwerk maken.
  2. Mehmet Polat: Optreden Genieten geblazen op de oosterse klanken van de Ud en zangkoor.

Aanmelden: Wil je mee doen met het toernooi? Geef je dan op met een team van 2 mensen (Vermeld teamnaam + namen + contactgegevens). Stuur een mail naar info@movingartsproject.nl of meld je bij Karima's Caravan op het Krugerplein op do-vr-za.

Kosten: Toernooi deelnemers - €2.- per team (inclusief 1 drankje p.p.) of €12.- per team als je op zondag 14 juli mee wil eten (inclusief 1 drankje p.p.)

Wat: Finale Rondes Jeu de Boules

Wanneer:

Zondag 14 Juli

Tijd: 14:00-18:00 uur

Locatie
Het Krugerplein
Kosten toelichting
Kosten: Het programma (workshop & optredens) is gratis | Toernooi deelnemers - €2.- per team (inclusief 1 drankje p.p.) of €12.- per team als je op zondag 14 juli mee wil eten (inclusief 1 drankje p.p.)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: