Activiteit

Dansworkshops door Thorbjørn en Zoriana

zaterdag 15 juni 2024 , 13:00 - 18:00 uur
Illustration

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan organiseert Rock 'n Rollvereniging Gel workshops door internationale docenten! Gewoon in de Kompaszaal! Houd je 15 juni vrij?

De Noorse Thorbjørn Urskog danst Boogie Woogie en Lindy Hop al sinds hij 15 is, de laatste jaren met zijn partner Flora. Hij is meervoudig wereldkampioen Boogie Woogie. Sinds 2015 is hij een internationaal veelgevraagde dansdocent en showdanser, bijvoorbeeld op Wild West Festival, Boogie Feet’s Festival en Rock That Swing Festival. Nu Flora onlangs is bevallen geeft Thorbjørn les met Zoriana:

Zoriana Dulibeaud komt van origine uit Oekraïne en woont sinds 2019 in Toulouse. In 2011 begon ze met swingdansen: eerst Lindy Hop en daarna Boogie Woogie. Sinds 2012 geeft ze les bij verschillende danskampen, zoals SwingAout Festival, Boogie Feet’s Festival en Rock That Swing Festival. Ze heeft 4e gestaan op de wereldranglijst en is inmiddels internationaal jurylid bij de World Rock and Roll Confederation. Na recent een lastige tijd heeft ze haar liefde voor dansen teruggevonden en straalt ze weer op de dansvloer.

Thorbjørn en Zoriana geven vier workshops van een uur, op verschillende niveaus. De inhoud is aangepast aan de stijl en truken van Gel. De tijdsplanning is als volgt:

  • vanaf 13:00 uur: registratie
  • 13:30-14:30 uur, Beginner: Social dips and tricks
  • 14:40-15:40 uur, Intermediate: Floorcraft
  • 15:50-16:50 uur, Intermediate: Hijack!
  • 17:00-18:00 uur, Advanced: Spice up your footwork
  • vanaf 19:30 uur: feest Rockin’ Paradise!
Locatie
Kompaszaal (KZ)
Kosten toelichting
€14-17 per workshop (met korting op het feest 's avonds)
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
De workshops worden georganiseerd en zijn bedoeld voor mensen die al Rock 'n Roll of Boogie Woogie dansen. Maar wie Swing danst (zoals Lindy Hop) kan ook vast meekomen. Je hoeft geen vaste partner te hebben: we zorgen voor een gelijke verhouding leiders/volgers en er wordt veel gewisseld.

Illustration
Thorbjørn en Zoriana in actie
Documenten
maximum aantal deelnemers
208
Deel dit: