Activiteit

DOLLY’S Europapa Party

donderdag 9 mei 2024 , 20:30 - 0:00 uur
Illustration

Op 9 mei schittert Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat is er leuker dan dit grootste muziekspektakel van de wereld samen met vrienden en mede-fans live op een groot scherm te zien? Met vlaggetjes in de hand ongezouten kritiek geven op foute outfits en uit de bocht vliegende stembanden. Aan welk land geef jij je Douze Points? Ding-a-dong heeft Nederland dit jaar de winnende song?

Op Hemelvaartsdag tovert Dolly Bellefleur vanaf 20.30 uur de KHL om tot een Klein Holland Lounge. Zullen we Joost met z’n allen doen vlammen en knallen?! Voordat je het Europese liedjesfestijn live op een groot scherm kunt volgen trakteert Dolly je op de hertalingen die zij sinds 2014 heeft gemaakt van de inzendingen van Nederland voor Eurovision. Van In de stilte na de storm (Calm After The Storm), Ontspan Broeder (Slow Down) tot Een nieuwe tijd breekt aan(Birth of a New Age).

De entreeprijs van 24,50 euro is inclusief een lootje voor een doldwaze loterij met Eurovisie prijzen, een dolle surprise en Europa-pa hapjes om je vingers bij af te likken. Op het menu staan o.a. Belgische pa-pa-tat en de Zweedse balletjes van pa-pa. Als kers op de taart zingt Dolly een medley van songfestivalhits en last but not least de hertaling die zij maakte van Europa-pa. En wedden dat La Bellefleur tijdens de uitzending met haar pittige uitspraken het commentaar van Cornald Maas doet verbleken?

Tip: Verwen jezelf en combineer je entreekaart voorafgaand met een theatermenu: een hoofdgerecht en een voor- of een nagerecht naar keuze voor 29,50.

Beluister en bekijk hieronder de hertaling die Dolly Bellefleur in 2018 maakte van Outlaw in ‘Em
(Waylon).

Locatie
De Nieuwe KHL
Kosten toelichting
24,50 (of 54,00 incl. 2 gangen theatermenu)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Deel dit: