Activiteit

Theater maken met Theatergroep Zeester - nog een paar plekjes!

elke Zaterdag , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

Doe mee met Ode aan je Vader!

Gezocht: spelers voor de nieuwe theaterproductie van Theatergroep Zeester

Heb je zin om met enthousiaste buurtgenoten te werken aan een theatervoorstelling. Dan is dit je kans. Theatergroep Zeester start vanaf 25 maart een productiecursus op de zaterdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur in de Eester. Onder leiding van theatermaker Roeland Dekkers, gaan we aan de slag met fysiek spel, tekst, improvisatie en dans om een echte voorstelling te geven, als het lukt op locatie! Ervaring is natuurlijk fijn maar het belangrijkste is dat je het leuk vindt om te werken met andere creatieve mensen aan een theateropvoering. Let wel, thuis tekst leren hoort er echt bij!

Ode aan je Vader
Het Oostelijk Havengebied barst van het theatertalent en het komt allemaal samen in Theatergroep Zeester. Ieder jaar bieden we in het najaar een theatercursus en in het voorjaar een productiecursus aan. Vorig jaar stonden de lucht en de wolken centraal, dit jaar het water en de fontein op het Azartplein. Buurtbewoners werden opgeroepen hun Ode aan hun vader op te sturen. Op dit thema maken we een heuse locatievoorstelling die we op, ja hoe kan het ook anders, 18 juni Vaderdag opvoeren.

Waar: repetities in de Eester
Wanneer: van 25 maart t/m 18 juni
Tijd: zaterdag van 13.00 – 15.00 uur
Kosten: 12 repetities + voorstelling voor 120,- euro per persoon. Informeer naar de korting voor stadpashouders bij de Eester via: info@buurtcooperatieohg.nl 

Maximaal aantal: 12 – 15 deelnemers

Meer inhoudelijke info? 

Kijk op en schrijf je in: https://buurtcooperatieohg.nl/leert-recreeert/doe-mee-met-ode-aan-je-vader/  

Of bel met: Roeland Dekkers, 06-33.94.95.44 (spreek gerust in) of stuur een mailtje: rflmdekkers@concepts.nl 

Foto: Brenda Poppenk

Locatie
De Eester
Kosten toelichting
120 euro

Gestart op za 25 maart 2023. Eindigt zo 18 juni 2023
Deel dit: