Activiteit

Weggeefkraam en reparatietafel terug van weggeweest

woensdag 15 september 2021 , 10:00 - 14:00 uur

De Eester verduurzaamt: we geven de circulaire economie een zetje. Na een lange periode van stilzitten gaan de populaire Weggeefkraam en Reparatietafel weer van start! We gaan vanaf september weer elke derde woensdag van de maand met onze kraam op straat staan bij De Eester. Huisraad, speelgoed, kleding, boeken, huishoudelijke apparaten en alle mogelijke curiosa zijn welkom. Kom snuffelen of er iets van je gading tussen zit! Aan het einde van de dag worden de overgebleven spullen weer opgehaald door kringloopbedrijf De Lokatie.

Verzoek: graag bijtijds spullen brengen
Voor de Weggeefkraam is het handig als spullen bijtijds gebracht worden. Dan is er nog ruimte om ze uit te stallen. Dat kan vanaf 10.00 uur. Vanwege de beperkte ruimte nemen we voor de Weggeefkraam alleen kleine huishoudelijke spullen aan. Voor meubels is helaas geen plek. Deze kun je aanbieden via de Buurtmarktplaats op WIJ1019, zoals de BuurtBalie tegenwoordig heet.
NB.: spullen brengen voor de Weggeefkraam kan alléén op woensdag 15 september! 

Gratis, maar een bijdrage is welkom
De spullen op de kraam zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. De opbrengst daarvan gaat naar andere buurtactiviteiten.

Meehelpen?
Vanuit De Eester zijn er veel enthousiaste buurtbewoners die meehelpen met de organisatie. Behalve nuttig is het daarmee ook een heel gezellig evenement. Maar we kunnen nieuwe marktmensen en reparateurs gebruiken. Interesse? Meld je aan bij de kraam of via duurzaam@buurtcooperatieohg.nl.

Draag bij aan de circulaire economie, ga zorgvuldig om met spullen en grondstoffen.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Gratis, maar een bijdrage is welkom!
Thema Duurzaamheid / energie, Ontmoeting / netwerken, circulaire economie
Illustration
 
Deel dit: