Activiteit

Expositie Totally Gay, Arts & culture pride 2020

za 25 jul 2020 - zo 30 aug 2020 , 10:00 - 0:00 uur

Pride Amsterdam gaat dit jaar - vanwege de coronacrisis - niet door. Dat besluit heeft het bestuur van de stichting Amsterdam Gay Pride (AGP) helaas en met pijn in haar hart moeten nemen. Het is niet verantwoord en ook niet haalbaar om dit jaar een groot Pride-festival te organiseren.

Desalniettemin is het belangrijk om WEL gehoor te geven aan de Gay community en daarom organiseert koffiehuis - wijnbar Java-Blend Amsterdam de expositie Totally Gay!! De expositie begint op 25 juli t/m 30 augustus.

Graag wil ik de volgende deelnemers aan u voorstellen, nl; 

Eep Seeber (fotografie):
In het werk van Eep Seeber spelen kleur en compositie een belangrijke rol. Zijn portretten zijn een zoektocht naar identiteit. Hoe word je gezien als je niet in het 'normale' beeld past? Hoe ver kun je gaan en toch nog als mens gezien worden?


René Zuiderveld (fotografie):
Van en vooral ook in nauwe samenwerking met zijn modellen maakt
René Zuiderveld erotisch getinte foto’s, maar ook (suggestieve) beelden met de wereld van fetisj en kink als onderwerp. Sommige met een overduidelijke knipoog, andere theatraal en nog weer andere sensueel/erotisch of stijlvol confronterend.


Diederik Verbakel (beeldend kunstenaar):
Nederlandse kunstenaar (bijgenaamd * DIED *), heeft zijn vaardigheden aangescherpt in mixed media art, performance art en printing. Oorspronkelijk is hij een modeontwerper en vermengde zijn smaak voor gedurfde kleuren, texturen, stoffen en afbeeldingen als één grote punkkunstervaring.


Gabriel Batenburg (fotografie):
Gabriel Batenburg beperkt zich niet tot een bepaald genre fotografie. Onderdeel van zijn werk is de nabewerking van de foto’s, waardoor zijn werk zowel in architectuur-, nacht- en portretfotografie een heel eigen signatuur heeft.


Proud to be gay, because we are Totally Gay!
 

bijzonderheden
Openingstijden:
Dinsdag van 10:00 - 16:00 uur.
Woensdag t/m zaterdag van 10:00 - 00:00 uur

Gestart op za 25 juli 2020. Beëindigd zo 30 augustus 2020
Illustration
 
Deel dit: