Activiteit

Weggeefkraam & Reparatietafel

Maandelijks: elke Derde Woensdag , 10:00 - 17:00 uur

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, zal de Weggeefkraam en het Naaicafe van 18 maart niet doorgaan. Houd de BuurtBalie in de gaten voor actuele informatie. 

Buurtcooperatie de Eester 

Met een levendige uitwisseling van goede huishoudelijke spullen floreert de Weggeefkraam iedere derde woensdag van de maand in en rond de Eester. Aan het einde van de dag de overgebleven spullen opgehaald door kringloopbedrijf De Lokatie.

Binnen in de Eester zitten de technische krachten van de Reparatietafel klaar om wat kapot is te repareren. Het is altijd een komen en gaan van buurtgenoten. Een melkschuimer, een tablet, een koffiezetapparaat, bureaulamp en printer komen onder andere voorbij. Daarnaast worden er veel technische adviezen gegeven. Voor grote klussen kan een afspraak gemaakt worden via de Buurtbel.

Verzoek: graag bijtijds spullen brengen

Voor zowel de Weggeefkraam als de Reparatietafel is het handig als spullen bijtijds gebracht worden. Dan is er nog ruimte om ze uit te stallen of de reparatie goed in te plannen. Anderzijds vragen we begrip voor de benodigde tijd om ’s morgens de kraam en de tafel in te richten!

NB. Vanwege de beperkte ruimte nemen we voor de Weggeefkraam alleen kleine huishoudelijke spullen aan. Voor meubels is helaas geen plek. Deze kun je aanbieden via 'de Buurtkringloop' op de BuurtBalie OHG via de rubriek Vraag & aanbod.

Gratis, maar een bijdrage is zeer welkom

De spullen op de kraam en de reparaties zijn gratis, behalve als er onderdelen gekocht moeten worden. Maar op beide plekken is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doen. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel.

Meld je aan

Andere locatie
In & rond de Eester
Kosten toelichting
Gratis, maar een bijdrage is zeer welkom!

Gestart op wo 18 maart 2020. Beëindigd ma 6 juli 2020
Illustration
 

Meld je aan
Deel dit: