Activiteit

Biodanza

elke Woensdag , 10:00 - 11:30 uur

Vind je het heerlijk om te bewegen op muziek? Wil je jouw dans dansen? Kom dan eens kennismaken met Biodanza. Biodanza betekent ‘de dans van het leven’. Het is een vrije dansvorm die z’n oorsprong vindt in Zuid-Amerika. Het is bedacht en ontwikkeld door Rolando Toro. 

Biodanza gaat uit van het positieve in het leven, omdat we daar als mens toch het beste op gedijen en enorm van kunnen groeien. Een weg naar levensvreugde. 

Biodanza is vooral een uitnodiging om te dansen en het plezier daarvan te beleven. 

Je bent van harte welkom om het zelf een keer te komen ervaren. We dansen wekelijks op de woensdagochtend van 10:00 tot 11:30. Inloop vanaf 09:45. Fijn als je je van te voren aanmeldt.

Kom kennismaken en dans 3x achtereenvolgend mee voor €25,-. Een kaart voor 10x is  €100,- en is 12 weken geldig. Een losse les kost €15,-. 

En gedeelde vreugd is dubbele vreugd, dus als je iemand weet die ook zin heeft om om te dansen? Die net als jij ook gewoon eens lekker wilt bewegen op muziek, zonder danspasjes? Kom, dans dan eens met ons mee!

Graag tot dan(s)!

Hartelijke groet, Esther

PS Leden van Buurtcooperatie OGH ontvangen 10% korting op een losse les of abonnement.

Kosten toelichting
Een kennismakingskaart kost €25,- voor 3 opeenvolgende lessen. Een kaart voor 10 lessen kost €100,- en is 12 weken geldig.
Doelgroep
Alle volwassenen

Gestart op wo 10 januari 2018. Beëindigd za 21 juli 2018
Illustration
 
Deel dit: