Aanbod

Introductie- en verdiepingstraining Geweldloze Communicatie

Coaching, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Eigenlijk vinden wij het een beetje gek dat we als kind wel leren om onze tanden te poetsen, te sporten en gezond te eten, terwijl we nauwelijks leren voor onze mentale gezondheid te zorgen. Hoe we (innerlijke) conclicten oplossen, in balans leven met onszelf en anderen ondanks de onvermijdelijke tegenslagen en frustraties van alledag. Ook mentale fitheid is, net als fysieke welzijn, een kwestie van zelfzorg.

Zelfkennis, inlevingsvermogen, emoties beheersen, effectief communiceren, het zijn allemaal skills die je kunt ontwikkelen. En net als bij het leren van een taal, een sport, een muziekinstrument of salsa dansen, is het een kwestie van uitproberen, fouten maken en vooral......blijven oefenen.


Aandacht besteden aan je mentale gezondheid door het ontwikkelen van je emotionele intelligentie kan je veel goeds opleveren, zoals weerbaarheid tegen stress en tegenspoed, een krachtiger fysieke weerstand, een positieve blik, bevredigende interacties en betekenisvolle relaties. Je zult merken dat je bewustere keuzes gaat maken en er meer rust en ontspanning in je leven komt. Boris Nauta van Equanimity en Annette Lubbers van Een Goed Gesprek bieden trainingen aan voor particulieren en organisaties waarbij de focus ligt op de drie belangrijkste vaardigheden die kenmerkend zijn voor emotionele intelligentie:

  • Expressie: jezelf helder en effectief kunnen uiten met respect voor de ander
  • Zelfbewustzijn: je bewust zijn van je eigen patronen, behoeften, emoties en valkuilen
  • Empathisch vermogen: beschikken over inlevingsvermogen en mild kunnen zijn naar jezelf en anderen

Op dit moment bieden wij voor particulieren op IJburg in centrum De Vrijman (http://www.devrijman.nl/) de volgende trainingen aan:

Introductietraining Geweldloze Communicatie (dag 1)

Verdiepingstraining Geweldloze Communicatie (dag 2)

Op deze pagina lees je meer, en kun je je aanmelden.
 

leeftijd vanaf 18 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 17 maart 2023, 14:16 uur
Deel dit: