Aanbod

Cafe/Restaurant - Podium - Zaalverhuur KHL

Eten & drinken, Theater, Muziek/zang, Kunst/cultuur/creatief
Illustration

Zondagmatinee sessies: optredens zo intiem als een verjaardagsfeestje. Chansonniers, liedjeszangers en vertolkers op het kleine podium, de bezoekers aan tafeltjes eromheen. Jouw geheime club.

Woensdag sessies: bekende en minder bekende Nederlandse singer-songwriters en bands spelen in semi-akoestische setting. Muziek teruggebracht tot de essentie. In samenwerking met De Grap.

Vrijdag sessies: live muziek. Van Hollandse Gipsymuziek tot een bonte rootsavond van Abel’s Americana. Van dansbare Mexicana tot de rauwe, ongepolijste en Nederlandstalige muziek van Trio Bier.

Pittige Mosterd: een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot uit Amsterdam Oost. Wat doet hun inspiratie vloeien? Wat is hun ‘pittige mosterd’?

KHL Chantant: luisteren naar artiesten in een fijne cafésfeer. Met gelouterde zangers en talentvolle amateurs is KHL Chantant spannend voor de deelnemers én voor het publiek.

Je kunt online kaarten kopen op www.denieuwekhl.nl. Of nog beter: combineer je bezoek met een theatermenu voor 25,00 (voor- en hoofdgerecht naar keuze).

locatie De Nieuwe KHL
Illustration
 
Geplaatst op 15 februari 2022, 12:57 uur
Deel dit: