Aanbod

Eestermobiel

Vervoer, Burenhulp / informele zorg

Vervoer voor buurtgenoten binnen het Oostelijk Havengebied

De Eestermobiel is een klein autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten binnen het Oostelijk Havengebied, en de directe omgeving, van A naar B kan brengen.

Heb je een afspraak in het ziekenhuis? Of moet je kat naar de dierenarts? Wil je iets afgeven bij het postkantoor? Een bezoek brengen aan de Eester of de Buurtsoos? Of een bloemetje brengen bij een buurtvriendin? En heb je zelf geen vervoer of ben je slecht ter been? Boek dan een ritje met de Eestermobiel!

We rijden in onze eigen buurt, het Oostelijk Havengebied, en ook naar Centraal Station, OLVG Oost, Dappermarkt, Oostpoort, Amstelstation, de Intratuin in Oost en de Oosterbegraafplaats. Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep, waardoor het ook tussen ‘Amsterdammertjes’ door kan. De slager en bloemist op de Veemkade zijn hierdoor ook goed bereikbaar. En kun je voor de deur (bij de hoofdingang) afgezet worden bij Olvg!

Vanaf 3 mei kun je een rit boeken via het online reserveringsformulier of telefonisch via: 020 – 370 73 59. We rijden vanaf 11 mei, voorlopig op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Andere tijden in overleg.

Je kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel pas erin!

We zitten klaar om je rit in te plannen, uiterlijk 24 uur van te voren.

Tarieven Eestermobiel:

                                          leden    niet-leden
losse rit                            €1,00    €2,00
10-strippenkaart             €10,00  €12,50

Let op: PIN-only.

Bel 020 – 370 73 59 (van 9 tot 17 uur bereikbaar) om een rit aan te vragen of vul het reserveringsformulier in. We bellen dan terug om door te geven of het past.

Illustration
 
Geplaatst op 6 mei 2021, 12:45 uur
Deel dit: