Aanbod

Yoga live en online: Lessen voor vitaliteit en persoonlijke groei!

Yoga/meditatie/mindfullness, Individuele fitness, Alternatieve geneeswijze

Denk je er wel eens aan om Yoga te proberen maar weet je niet of het echt wat voor jou is?

Probeer eens een les bij PranaPower! Kleinschalige lessen met veel persoonlijke aandacht.

Yoga is een fijne vorm van lichaamsoefening voor onze huidige snelle tijd met al zijn prikkels, yoga brengt je tot rust.

Yoga herstelt je vitale energie en daardoor kunnen klachten verdwijnen als je regelmatig oefent. Tijdens de Yogalessen heb je alle tijd voor jezelf om naar binnen te gaan en tegelijkertijd je lichaam fijn te stretchen. Als je het ontdekt weet je ineens wat je al die tijd hebt gemist. Tijd om te voelen en gewoon te zijn.

Yoga is voor iedereen, je hoeft er niet lenig voor te zijn! Je kunt het er wel door worden : )

In de Eester geef ik de volgende Yogalessen :

  • dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 Yin Yoga, Pranayama en mudra , dit is een rustige vorm van yoga die je lichaam opent en ontspant afgewisseld met wat meer actieve houdingen. Meer aandacht voor de ademhaling en vingerposities in deze les.
  • dinsdagavond van 20.30 tot 21.45 Yin Yoga, dit is een rustige vorm van yoga die je lichaam opent en ontspant. De meeste houdingen zijn zittend of liggend op de mat.  Zo bijzonder: je slaap verdiept zich na het doen van Yin Yoga en je voelt je vitaler en soepeler.
  • donderdagavond van 19.00 tot 20.15 Hatha Yoga Flow, dit is een actieve yogavorm waar je werkt met de adem en kracht ontwikkelt. 
  • donderdagavond 20.30 tot 21.45 Yin Yoga & Meditatie, in deze les combineren we Yin Yoga met de Twee harten meditatie voor een verdieping van de practice en het ervaren van meer innerlijke rust. Fijn als je wilt leren mediteren of wilt verdiepen.


Je kunt in de zaal meedoen door een plek in de agenda te reserveren.  Graag wel even laten weten als je voor de eerste keer wilt komen. Als je meer informatie wilt kun je op de website kijken of me even bellen 06-39199901. Je kunt ook Online via Zoom meedoen, neem even contact op en ik leg je alles uit.

Als je besluit om vaker te komen is een losse les 15 euro en een strippenkaart voor 10 keer 125 euro (geldigheid 4 maanden).

Anita Kamp is gecertificeerd Yogadocent (E-500 YA) en certified Pranic Healer.

locatie De Eester
leeftijd vanaf 18 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 11 augustus 2020, 14:05 uur
Deel dit: