Aanbod

Coaching

Voor wie op enig moment worstelt met werk-gerelateerde vragen en dilemma’s kan individuele coaching een uitstekend hulpmiddel zijn om het loopbaan pad met nieuwe inzichten en energie te vervolgen.

De vraagstukken kunnen uiteenlopend van aard zijn: van “hoe ga ik om met…?” tot “wat wil ik?” en “hoe krijg ik dat voor elkaar?”. De gemeenschappelijke deler is altijd dat de vraagsteller aan de slag wil om het antwoord te vinden. Een stap die vrijwel zonder uitzondering een verandering, hoe klein ook, tot gevolg heeft. Professioneel én persoonlijk.

Als coach begeleid ik je bij dit verander proces.

Ik werk vanuit vertrouwen en respect. Gedreven door mijn nieuwsgierigheid naar jou, de wil om je te begrijpen en met een open blik. Scherpte én diepte creëren door vragen stellen, dóórvragen, toetsen en uitdagen. Oplossingsgericht met ruimte voor relativeren en humor. Waar nodig aandacht voor de patronen en belemmeringen die je verhinderen om vooruit te komen. Op zoek naar het andere perspectief met een gestructureerde aanpak. Zodat jij de antwoorden vindt om de gewenste en noodzakelijke veranderingen in je professionele leven vorm te geven.

Ik ben ook fotograaf. Ik zet regelmatig beeldtaal, creativiteit en fotografie in als instrument bij coaching.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en ik conformeer mij aan de Internationale Ethische Code en klachtenregeling van deze organisatie. Ik ben gecertificeerd NOBCO/EMCC Foundation Coach.

Illustration
 
Geplaatst op 6 november 2019, 10:47 uur
Deel dit: