Aanbod

Werkplaats voor makers en makers in de maak

Cursus/les/workshop/training

Ben je een professional, ontwerper, ambachtsman/vrouw of hobbyist? De Openbare WerkPlaats is dé plek voor iedereen die wil werken met hout, metaal en techniek.

Faciliteiten van de Openbare WerkPlaats
Naast professionele werkplekken, machines en gereedschap, hebben we een kantine, kleine winkel, mogelijkheid tot opslag, gratis WIFI en gratis parkeergelegenheid. Ook is er altijd iemand aanwezig om je vragen te beantwoorden, tips te geven of uit te leggen hoe een machine werkt. 

Een werkplek huren
Je huurt een werkplek inclusief het gebruik van onze vaste machines per dag(deel). Reserveren kan telefonisch of per mail. Inschrijven doe je tijdens je eerste bezoek. Ben je op zoek naar een werkruimte voor een langere periode? Dan is het huren van een eigen werk/atelierruimte misschien iets voor jou.

Liever (eerst) een cursus volgen?
Mis jij nog kennis, vaardigheden of zelfvertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij de Openbare WerkPlaats kun je kiezen uit ruim 50 verschillende cursussen op het gebied van hout, metaal en techniek, in het Nederlands én Engels.

locatie Openbare Werkplaats
leeftijd vanaf 18 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 19 september 2019, 00:00 uur
Deel dit: