Vacature/hulpvraag

Tweede schaakdocent gezocht voor Eester Imps SchaakLab op een andere dag

Geplaatst op 24 januari 2023, 00:00 uur
Illustration

Houd je van schaken? Ken je de regels van het schaken goed? En lijkt het je leuk om aan een groep kinderen uit de bovenbouw van de lagere school schaakles te geven?

De Eester verzorgt een breed aanbod aan naschoolse cursussen voor kinderen. Van knutsellab, yogalab, kooklab en percussielab tot danslab. Vorig jaar benaderde ik Ganna van de Eester, met de vraag of ze daar een 'schaaklab' aan toe wilde voegen. 

Er werd een oproep voor een schaakinstructeur geplaatst. Een fanatieke schaker uit de buurt meldde zich. Sindsdien wordt op donderdag het schaaklab aangeboden en goed bezocht.

Op donderdag hebben mijn kids (en hun vriendjes) andere activiteiten. Dus nu mijn vraag: hebben we in onze buurt nog een actieve schaker wonen, die het leuk vindt om kinderen uit de bovenbouw van de lagere school schaakles te geven? Bij voorkeur op maandag. Eventueel op dinsdag.

De cursussen vinden plaats op twee locaties: buurtruimte de Eester en basisschool Piet Hein. Het kost je circa twee uur per week. Er staat een vergoeding tegenover.

Meld je ajb bij Ganna!

Grtjs,

Chantal

 

Ingangsdatum
in overleg
herhalend
wekelijks, in semesters
Beloning
een vergoeding
Deel dit: