Aanbod

Vrijwilligersfeestweek Oost 2022

Activiteit/evenement
Illustration

Bent u vrijwilliger en doet u vrijwilligerswerk in Oost? Dan kunt u zich aanmelden voor het 2-gangenverrassingsmenu voor 2 personen, inclusief een bedankje. In de Vrijwilligersfeestweek Oost van 31 januari tot en met 4 februari kunt u deze ophalen. Geniet samen met iemand van uw keuze van een welverdiende maaltijd en bedankje.

Elk jaar laat stadsdeel Oost graag blijken dat we de vele vrijwilligers in Oost ontzettend waarderen. Ook dit jaar is het helaas niet mogelijk om een groot feest te organiseren. Daarom brengen we het Vrijwilligersfeestgevoel graag bij de vrijwilligers van Oost thuis.

Aanmelden kan tot en met donderdag 27 januari, tenzij het aantal van 400 deelnemers al eerder is bereikt. U kunt zelf aangeven waar en wanneer u uw maaltijd in Oost wilt komen ophalen tijdens de Vrijwilligersfeestweek Oost van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari 2022.

Meld u op tijd aan. Aanmelden kan alleen individueel; elke vrijwilliger kan zich maar 1 keer aanmelden. Aanmelden van groepen is niet mogelijk. Per vrijwilliger wordt maximaal 1 aanmelding verwerkt. Hebt u moeite met aanmelden via de computer? Vraag dan om hulp binnen de organisatie waar u vrijwilligerswerk voor doet. Heeft u nog vragen over het Vrijwilligersfeest? Neem dan contact op met het team vrijwilligersfeest Oost via vrijwilligersfeest.oost@amsterdam.nl.

https://www.amsterdam.nl/zorg-ondersteuning/ondersteuning/vrijwilligerswerk/vrijwilligerswerk-oost/vrijwilligersfeestweek-oost/ 

De foto bovenaan de pagina is van een vorig vrijwilligersfeest, fotograaf: Raza Zafar.

Illustration
 
Geplaatst op 14 januari 2022, 21:12 uur
Deel dit: