Aanbod

Theatergroep Zeester

Theater

Heb je zin om met enthousiaste buurtgenoten te werken aan een theatervoorstelling. Dan is dit je kans! De Eester start vanaf 8 september een theatergroep op de woensdagavond. Onder leiding van theatermaker Roeland Dekkers, gaan we aan de slag met fysiek spel, tekst en improvisatie om rondom de feestdagen in december een echte opvoering te geven. Ervaring is natuurlijk fijn maar het belangrijkste is dat je het leuk vindt om te werken met andere creatieve mensen aan een theateropvoering “Eindelijk in mijn eigen buurt”.

"Als theatermaker werk ik al mijn hele leven in de theatersector, als regisseur bij amateurvereniging Bunnik, als Uitmarktmanager in Amsterdam en nu als creatief producent bij jeugdtheatergezelschap BonteHond in Almere. Maar nog nooit in mijn eigen buurt!, terwijl ik hier al vanaf het begin woon. Ik droom al jaren om in mijn eigen buurt de verhalen die hier voor het oprapen liggen te verbeelden met een mooie theatervoorstelling. Misschien wel in een van de bijzondere gebouwen in de buurt, we gaan het zien!”

Roeland Dekkers

Wanneer: woensdagavond 8 september tot 22 december van 20.00 - 22.00 uur         

Kosten: 16 repetities + voorstelling voor 80 euro per persoon

Plaats: repetities in de Eester

Aantal deelnemers: minimaal 3 maximaal 12

Geef je snel op via: info@buurtcooperatieohg.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Roeland Dekkers 06-33949544 (spreek gerust in) of stuur een mailtje aan rflmdekkers@concepts.nl.

locatie De Eester
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 28 juni 2021, 16:29 uur
Deel dit: